ITC Infotech ja Econocap yhteistyöhön
Econocap Group,
30.12.2010

Econocap, joka on pohjoismaiden johtava PTC:n PLM-järjestelmien toimittaja, julkisti strategisen kumppanuussopimuksen intialaisen ITC Infotech:n kanssa. ITC Infotech on maailmanlaajuinen IT-palveluita tarjoava yritys, joka on keskittynyt PTC:n PLM -järjestelmien tukemiseen ja Offshoring-palveluihin.
ITC Infotech  toimittaa myös pankki- ja vakuutusalalan-, sekä life science-, tuotantopalvelu- ja mediayritysten ratkaisuja. Solmitun sopimuksen puitteissa Econocap tarjoaa ja toimittaa asiakkailleen ITC Infotech:n Offshoring-palveluita useina eri variaatioina.

Econocap:n toimitusjohtaja Ari Tertsunen toteaa:
”ITC Infotech-palveluvalikoima liitettynä omaan ydinosaamiseemme PLM- ja CAD/CAM -ratkaisutoimittajana tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Yhteistyöllä voimme monipuolisesti palvella mm. tuotannon-, tietoliikenteen- ja palvelualojen yrityksiä sekä suomessa että globaalisti. Strateginen kumppanuus ITC Infotechin kanssa auttaa meitä monipuolisten ja suuria resursseja vaativien asiakasprojektien toteutuksessa globaaleilla markkinoilla. Ensimmäiset yhteiset projektimme ovat olleet menestyksekkäitä." 

ITC Infotech:n Strategisten asiakkuuksien johtaja Hardeep Garewal kommentoi sopimusta näin:
”Kumppanuutemme on jännittävä edistysaskel, jonka uskon tuottavan luotettavia, laadukkaita ja kustannustehokkaita Windchill- ja Pro/ENGINEER -palveluita skandinaviassa toimiville yrityksille.”

Lisätietoja: www.itcinfotech.com
sekä Ari Tertsunen, puh +358 500 577 310