Eurokoodi 2 mukainen laskentaohjelma betonirakennesuunnitteluun julkaistu
10.11.2008

Suomen Betoniyhdistys Ry on kehittänyt Mathcad -pohjaisen betonirakenteiden suunnitteluun tarkoitetun Eurokoodi 2 mukaisen laskentaohjelman BY1030 sekä yleisen suunnitteluohjeen BY60. Nämä, sekä ohjelman käyttöön tarvittava Mathcad versio 14, ovat saatavilla nyt meiltä, Econocap Group:sta

Suomen alhaisen varmuustason takia käyttötilan jännitykset ovat korkeita ja ja näinollen tarkistuslaskelmat ovat olennainen osa betonirakennesuunnittelua. BY1030 laskentaohjelma säästää merkittävästi suunnittelijoiden aikaa ja parantaa laskelmien laatua.

Mathcad - pohjaisena ohjelmana By 1030:n sisältämät laskentakaavat ovat visuaalisesti esitetty ja helposti ymmärrettävissä.  Ohjelman visuaalisuus ja suorat viitteet BY60 suunnitteluohjeeseen tekevät työskentelystä suoraviivaista, tehokasta ja mielekästä.

Ohjelman hankinta ja käyttöönotto on helppoa. Olemme tehneet betonirakennesuunnittelijoita varten kokonaisedullisen ratkaisun, joka sisältää sekä laskentaohjelman BY1030, suunnitteluohjeen BY60 että Mathcad ohjelma version 14, kaikki yhdessä paketissa!!

Ota yhteyttä myyntiimme

Lisää tietoa Mathcad ohjelmistosta