Windchill PLM & PDM Mobile

Windchill PLM & PDM Mobile on iPad & iPhone sovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää Windchill PLM –ratkaisulla hallittua tuoteinformaatiota sijaintipaikastasi riippumatta.

Windchill Mobile Ipad & iPhone on erinomainen työkalu esim. asiakastapaamisissa, joissa on tarve esitellä ja tarkastella tuotteen tuoteinformaatiota, kuten nimikkeitä näihin liittyviä 3D –malleja, piirustuksia tai muita dokumentteja.

Windchill Mobile – Ipad & iPhone appsin avulla, sinun on mahdollista osallistua päätöksentekoprosessiin ollessasi esim. työmatkalla.

Windchill PLM & PDM Mobile

Windchill PLM & PDM Mobile ominaisuudet

  • Selaa tuotteen tuoterakennetta ja tarkastele tuotteen 3D –kokoonpanoa, sen yksittäisiä osia ja yksityiskohtia (ml. ongelmaraportit, muutospyynnöt ja muutosilmoitukset)
  • Tarkastele tuotteen attribuuttitietoja, tuotteen muutoshistoriaa sekä tuotteeseen liittyviä dokumentteja.
  • Käytä kosketusnäytön tuttuja ”multi-touch” eleitä mallin tarkasteluun ja liikutteluun.
  • "shake & break",  Tarkasteltavan mallin voi ”räjäyttää” iPadia ravistamalla, jolloin esim. mallin sisäkkäisten osien tarkastelu ja mallin yksityiskohtien havainnollistaminen, sekä osien välisten riippuvuuksien tarkastelu helpottuu.
  • Osallistua käynnissä oleviin prosesseihin ja päätöksentekoon esim. hyväksymällä tai hylkäämällä ehdotetut muutokset.
  • Windchill PLM & PDM Mobile apps sisältää kommentointimahdollisuuden.

Mobilelaitteiden WEB –selaimet ovat myös tuettu

Koska Windchill PLM –ratkaisu on 100% WEB -pohjainen järjestelmä, onnistuu järjestelmän hallinnoiman tiedon selaus yms. myös ilman erillistä Mobile Apps. ohjelmaa.

Sinun on mahdollista käynnistää ”täysi” Windchill ohjelma suoraan iPad, iPhone, Android (puhelimet ja tabletit) sekä Blackberry laitteiden web –selaimessa.

Lataa Windchill Mobile Apps -ilmaiseksi.

            

HUOM:

Lataus sisältää myös demoympäristön, joten pääset kokeilemaan kuinka helppoa tuoteinformaation selaus voi olla.