Referenssejä

Deemec Oy

"Osaavien PTC Creo -suunnittelijoiden kanssa olemme pystyneet tarjoamaan huomattavaa lisäarvoa asiakkaillemme automaattisesti varioituvien mallien avulla. PTC Creon ominaisuudet varioituvissa malleissa ovat markkinoiden parhaat."

Sami Rajala, Managing Director

"PTC Creo -ohjelmisto-osaamisemme ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaiden vaihtuviin ja vaativiin tarpeisiin. Tämä on helpottanut myyntityötä erityisesti uusasiakashankinnassa."

Markus Solja, Account Manager

Komia Design Oy

"Muotoiluprosessimme on nyt nopeampi, koska uusi käyttöliittymä on helpottanut merkittävästi tuotteen käyttöä. Ennen emme voineet tehdä helposti muutoksia eri ohjelmilla tuottettuihin mallinnuksiin. Flexible Modeling -ohjelmistolla olemme pystyneet muuttamaan asiakkaan tekemiä mekaanisia ratkaisuja jälkikäteen. Otimme uuden version käyttöön päivässä."

Leo Kokkonen, Director & Designer


Jukova Oy

"Päivitimme Creo-ohjelmistoon keväällä 2012 ja välittömästi oli selvää, etteivät lupaukset sen nopeudesta ja käyttäjäystävällisyydestä olleet liioiteltuja. Econocapin pitämän versiokoulutuksen jälkeen itse vaihtoprosessi sujui hyvin vauhdikkaasti. Siinä hankalinta oli tottua pikakuvakkeiden uusiin sijainteihin joka sekin vei vain pari päivää. Sen jälkeen emme ole olleet muuta kuin tyytyväisiä: nopeuden lisäksi Creo on huomattavasti sallivampi ja selkeämpi kuin edeltäjänsä. Suosittelen!"

Maarit Mäntysaari

Raha-automaattiyhdistys RAY

Raha-automaattiyhdistys valitsi PLM-ratkaisun, joka parhaiten tukee suunnittelutiedon hallintaa ja yhteistyötä alihankkijoiden kanssa.
"Windchill valittiin, koska käytössämme oli jo Intralink ja halusimme, että implementointi ja käyttöönotto sujuisivat mahdollisimman vaivattomasti."

Markus Viitasalo


Control Express Finland Oy

"Kartoitus toi esille uusia tapoja tarkastella yrityksemme kriittisiä prosesseja ja saimme konkreettisia ehdotuksia niiden tehostamiseksi. Value Roadmap on erinomainen työkalu strategisten näkökulmien tukemiseksi, koska se pohjautuu tutkimuksen lisäksi käytännön tietotaitoon ja kerättyihin todellisiin kokemuksiin."
 

Kimmo Juuti

Asiakkainamme ovat myös:  

- KONE
- Fortum
- Nokia Siemens Networks
- Uponor
- Suunto
- Marioff
- Raute
- John Deere